Mart Juurest on saanud populaarne DJ

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Juur käis Postimehe arvamusliidrite lõunal mahla joomas..
Mart Juur käis Postimehe arvamusliidrite lõunal mahla joomas.. Foto: Peeter Langovits.
Reedel, 11. septembril toimub Tartus Raadio Elmari «Eesti disko» ja laupäeval, 12. septembril  Kuku klubis LUULETISKO. Kummalgi üritusel rassib DJ puldis humorist ja ärapanija Mart Juur.

Mono Fans eesotsas Pirjoga astub rahva ette üle pika aja taas 11. septembril Tartus. Raadio Elmar «Eesti disko» üritusel klubis Tallinn tulevad ettekandmisele bändi suurimad hitid «Nii las jääb», «Aeg nautida», «Sa võid» ja «Tundes sind».

Olgugi, et Mono Fansi algusaegadest on enam kui kümmekond aastat möödas, on bänd säilitanud oma endise näo ning kunagised fännid ei pea pettuma! «Eesti diskol» annab sügishooaja avalöögi DJna ka kõigile tuntud ärapanija Mart Juur, kelle soov on kostitada Eesti muusika sõpru eeskätt kullavaramusse kuuluvate retrohittidega. Uuemate lugudega annab oma panuse Elmari eetrihääl Lauri Hermann.

Ja laupäeval, 12. septembril toimub Kuku klubis LUULETISKO - ENNU RATAS, kus lööb jällegi lained armastatud naljamees Mart Juur. Kes teeb, see jõuab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles