Tagasi mobiilivaatesse
Top kommentaarid
Värskendamiseks tõmba

Kurioosum

:

Uus šampusevalmistamise tehnoloogia: pudeli merre uputamine

Üks Prantsusmaa vanemaid šampusetootjaid katsetab uut tehnoloogiat.

Šampust püütakse õige konsistentsini viia sellega, et pudel uputatakse merre, edastab Reuters.

Louis Roedereri firma loodab teha kindlaks, kas selle alkohoolse joogi maitse muutub paremaks, kui pudeleid hoitakse jäises merevees.

Katsepartii pudelid on juba Normandias Mont Saint-Micheli lahes 15 meetri sügavusele vette lastud.

Šampusepudelite vette uputamise idee tekkis tähelepanekust, et Mont Saint-Micheli lahe vee temperatuur on stabiilselt kümme kraadi. Šampusetootja kinnitusel on see ideaalne temperatuur nii veini kui ka šampuse laagerdumiseks.

Kirjuta toimetajalePrindi
LinkMail
Märksõnad:uputamatehnoloogiašampus
Sponsoreeritud artiklid
Saada vihjeSaada pilt
Viimased uudised
48h populaarsemad teemad
VIIMASED GALERIID
Saagim Social ClubKõik
Top kommentaarid
Suhted & seksKõik
KurioosumKõik
NaineKõik
POSTIMEES.eeKõik
TallinnCityKõik
SportKõik
TarbijaKõik
UudisedKõik
MaailmKõik
Majandus24Kõik
VIIMASED GALERIID
Arhiiv
Horoskoop