Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Uus šampusevalmistamise tehnoloogia: pudeli merre uputamine

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
3. juuni 2008 15:30
Šampusetootja Louis Roederer katsetab pudeli merre uputamise tehnoloogiat | FOTO: AFP / Scanpix

Üks Prantsusmaa vanemaid šampusetootjaid katsetab uut tehnoloogiat.

Šampust püütakse õige konsistentsini viia sellega, et pudel uputatakse merre, edastab Reuters.

Louis Roedereri firma loodab teha kindlaks, kas selle alkohoolse joogi maitse muutub paremaks, kui pudeleid hoitakse jäises merevees.

Katsepartii pudelid on juba Normandias Mont Saint-Micheli lahes 15 meetri sügavusele vette lastud.

Šampusepudelite vette uputamise idee tekkis tähelepanekust, et Mont Saint-Micheli lahe vee temperatuur on stabiilselt kümme kraadi. Šampusetootja kinnitusel on see ideaalne temperatuur nii veini kui ka šampuse laagerdumiseks.

SAADA E-POSTIGA PRINDI ARTIKKEL
Tagasi üles