Top kommentaarid
Luisa VärkAnu SaagimCash TomiKaisa SeldeSuur Papa Elina BornStig RästaTaavi RõivasLembit UlfsakKristel AaslaidMart Müürisepp

Uus šampusevalmistamise tehnoloogia: pudeli merre uputamine

Inna-Katrin Hein
Inna-Katrin Hein
:

Üks Prantsusmaa vanemaid šampusetootjaid katsetab uut tehnoloogiat.

Šampust püütakse õige konsistentsini viia sellega, et pudel uputatakse merre, edastab Reuters.

Louis Roedereri firma loodab teha kindlaks, kas selle alkohoolse joogi maitse muutub paremaks, kui pudeleid hoitakse jäises merevees.

Katsepartii pudelid on juba Normandias Mont Saint-Micheli lahes 15 meetri sügavusele vette lastud.

Šampusepudelite vette uputamise idee tekkis tähelepanekust, et Mont Saint-Micheli lahe vee temperatuur on stabiilselt kümme kraadi. Šampusetootja kinnitusel on see ideaalne temperatuur nii veini kui ka šampuse laagerdumiseks.

Kirjuta toimetajalePrindi
Artikli märksõnaduputamatehnoloogiašampus
Sisuturundus
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
Saada vihjeSaada pilt
Viimased uudised
48h populaarsemad teemad
VideoKõik
VIIMASED GALERIID
Saagim Social ClubKõik
Top kommentaarid
Suhted & seksKõik
Kirev eluKõik
NaineKõik
ReisKõik
Eesti laulKõik
POSTIMEES.eeKõik
TallinnKõik
SportKõik
TarbijaKõik
UudisedKõik
MaailmKõik
MajandusKõik
VIIMASED GALERIID
Arhiiv
Horoskoop
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisemate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE