Savisaar käis taas noorukese nõunikuga reisil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaar ja Kotka 2006.a. Keskerakonna noortekogu kokkutulekul.
Savisaar ja Kotka 2006.a. Keskerakonna noortekogu kokkutulekul. Foto: Virumaa Teataja

Tallinna linnapea sõitis läinud laupäeval abilinnapea Taavi Aasa kena blondi nõuniku Siret Kotkaga Riiga Andrea Bocelli kontserti kuulama.


Savisaare ja Kotkaga viibis kontserdil veel riigikogu liige Aadu Must ning veel keegi keskealine mees, selgub Õhtulehest. «Ma arvan, et Andrea Bocelli kontserdile ikka lähevad inimesed koos... Ses mõttes, et need, kes tunnevad, et ta on laulja, keda võiks kuulata,» seletas Kotka sõnu valides.

Tallinna linnavõimude andmetel pidi Savisaar kõnelausel õhtul hoopis Nõmme turul Laura Põldvere ja Nõmme muusikakooli kammerorkestri kontserti kuulama, kuid vahetas selle ilmselt Riia-reisi vastu.

Meedias on Savisaare noorte nõunike harrastust kommenteeritud seletusega: «Talle meeldib, kui tema eest hoolitsetakse: asju ja mappe kantakse ja vihmavarju hoitakse.»

Vaata piltidelt Savisaare ja tol ajal 20-aastase Kotka ühiseid hetki juba 2006. aastal toimunud Keskerakonna noortekogu kokkutulekult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles