Jacksoneid ärritasid matuste kohal tiirutanud uudistekopterid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Jacksonid matustel.
Perekond Jacksonid matustel. Foto: Reuters / Scanpix

Randy Jackson materdas meediat, kuna mõned väljaanded saatsid tema venna Michaeli privaatset matusetalitust jälgima helikopterid.

Popikuningas sängitati mulda 3. septembri õhtul, alles mitu kuud pärast tema traagilist surma, kirjutas WENN.

Kuigi perekond lubas filmida avalikule mälestusteenistusele saabuvaid staari, on Jacksonid vihased väljaannete peale, kes saatsid välja helikopterid.

Randy arvates polnud privaatne tseremoonia asi, mida oleks pidanud tervele ilmale näitama.

«Meie perekond on teadlik, et Michaeli elu ja surm puudutasid paljusid inimesi üle maailma. Sellepärast korraldasime tema auks avaliku tseremoonia,» sõnas Randy Jackson.

«Mind jahmatasid eile õhtul ja ka täna teleuudised, milles näidati meie hüvastijättu Michaeliga,» ütles mees. «Palusime meedial selle sündmuse privaatsust austada, anda meie perekonnale võimalus leinata ilma avalikkuse tähelepanuta.»

«Kahjuks, vaatamata Forest Lawni ümber kehtestatud lennukeelule, ignoreerisid mitmed meediaorganisatsioonid meie soove. Nad saatsid välja helikopterid, millest mitte ainult ei filmitud meie matusetalitust, vaid need ka segasid seda,» lisas Jackson.

Jackson palus meediaväljaannetel helikopteritest filmitud materjale edaspidi mitte kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles