Tom Cruise keelas Victoria Beckhami dieedijutud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Reuters / Scanpix
Kuuldavasti keelas näitleja Tom Cruise perekonnasõbral Victoria Beckhamil oma naise Katie Holmesi läheduses dieedipidamisest rääkida.

Väidetavalt muretseb Cruise abikaasa langeva kehakaalu pärast ja usub, et oma osa on selles ka Katie sõbrannal, piitspeenikesel Victoria Beckhamil, kirjutab Entertainmentwise.

«Tom oli kindlameelne, aga viisakas,» rääkis allikas. «Ta ütles, et ehkki mõistab, et Victoria püüab ainult Katie’il pärast sünnitust kaalu langetada aidata, ei taha ta, et Victoria edaspidi Katie’ile dieedinippe jagaks.»

«Sellest saati pole Victoria Katie kuuldes enam dieetidest ega toidust rääkinud,» jätkas allikas. «Ja kui nad koos väljas söömas käivad, pingutab ta kõvasti, et mitte kommenteerida, mida keegi sööb ning püüab ka endale rohkem toitu tellida, isegi kui ta oma taldrikut tegelikult ei puutu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles