Michael Jackson maeti lõpuks maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Chris Tucker
Näitleja Chris Tucker Foto: Reuters / Scanpix

Ööl vastu reedet sängitati popikuningas viimaks, kümme nädalat pärast surma, oma viimsesse puhkepaika Californias.

Kinnisel tseremoonial Glendale Forest Lawn Memorial Parkis osalesid esimese suurusjärgu tähed nagu Elizabeth Taylor, Macaulay Culkin ja Lisa Marie Presley, vahendab WENN.

Jacksoni perekond, kaasa arvatud ema Katherine, isa Joe ja kadunu kolm last Prince Michael, Paris ja Prince Michael II (tuntud ka Blanketina), hilines kell seitse õhtul (kohaliku aja järgi) algama pidanud tseremooniale ligi tund aega. Perekond saabus Rolls Royce'i limusiinide eskaadris.

Ligi kakssada matuselist said vabaõhutseremoonial istumiseks krüpti ümber murule sätitud valged toolid. Surunud tähe lähedane sõber Elisabeth Taylor keeldus tulemast Jacko avalikule mälestustseremooniale, kuid osales kinnisel matusel.

Kuldkirst (väärtus umbes 330 000 krooni) laskus viimsesse betoonist puhkepaika Clark Gable'i, Jean harlow ja kadunud laulja iidoli Walt Disney kõrvale. Kõlasid südantlõhestavad lauluhelid Aretha Franklini ja Gladis Knighti huultelt.

Turvamehed olid kogu matuseala nii tihedalt ümber piiranud, et Miki-hiir ei oleks läbi pääsenud. Sellest hoolimata üritasid kaks kutsumata fänni end sisse sokutada, kuid püüti turvameeste poolt kinni ja anti politseile üle.

Kinnitamata andmetele suundus kadunukese pere pärast matusetalitust eraviisilisele mälestuslõunale ühte itaalia restorani Pasadena linnas.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles