Joel Steinfeldt: läksin kohtusse kerge südamega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Steinfeldt
Joel Steinfeldt Foto: Sven Tupits/Fotogeen/TV3

ETV saates «Ringvaade» andis intervjuu nooruki väärkohtlemises süüdistatud laulja Joel Steinfeldt, kes mõisteti täna Harju maakohtus õigeks.

«Kohtusse läksin suhteliselt kerge südamega, sest kõik oma elu vingerpussid olen ette näinud,» sõnas mees.

Laulja ei kartnud pärast süüdistuse avalikuks tulekut kolakat saada, kuid pelgas kaasinimeste pärast. Temani jõudis väga koledaid arvamusi, mille pärast hoidis madalat profiili, et inimesi mitte ärritada.

«See oli samasugune bullsh*t, mis minuga Eestis korda saadeti,» kommenteeris muusik Itaalias juhtunut. Ta pidi umbkeelsena alla kirjutama paberitele, mille sisu ta ei teadnud. «Sain Itaalias absurdse süüdistuse, mis ei läinud üldse minu isikuga kokku,» ütles Steinfeldt. «Siinsed õigustöötajad pissisid end ilmselt täis, kui seda lugesid.»

«Võin panna käe südamele ja öelda, et midagi sellist ei ole olnud,» ütles muusik süüdistuste kohta.

Steinfeldt pakkus, et kellelegi on sellised jutud ilmselt vajalikud. «See on Eesti väiksuse kompleks, et ka siin peab olema oma Michael Jackson,» arvas mees, et siin tahetakse kopeerida ülemaailmseid staare.

Mihkel Raua kohta ütles ta, et too pole kuulnud ega näinud, millest kirjutas. Kohtusse laulja Rauda kaebama ei hakka, sest tema «sigadega võidu ei jookse».

Anu Välba küsimusele, miks ta elab väikeste poistega koos, vastas Steinfeldt, et praegu ta paraku kellegagi koos ei ela. Süüdistused esitanud noormehe vastu laulja kättemaksu ei hau, kuna on talle ammu andestanud.

Steinfeldti šokeeris õigussüsteem, kes koostöös meediaga on temast tootnud kurjategija.
«Mulle määritakse pähe niisugune võigas orientatsioon, et õudne,» rõhutas laulja oma süütust. «Mina ei ole see, kelleks mind on tehtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles