Keda fännavad eesti naised «Seksis ja linnas»?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja Linna" eelesilinastuse aftekas, 29.05.08
"Seks ja Linna" eelesilinastuse aftekas, 29.05.08 Foto: Maria Vahuri

Küsisime

«Seksi ja linna»

Cosmo pidulikul eelesilinastussel meie kohalikelt kaunitaridelt, kellega filmis möllavatest kangelannadest nemad kõige rohkem sarnanevad.


Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga teatas resoluutselt, et sarnaneb enim Mr.Big-iga. Jah, lugesite õigesti, Purga samastab end Carrie suure armastuse Mr.Bigiga. «Minus on liiga palju maskuliinsust nende naiste jaoks,» oli raadiohääl kindel.

Bingo-Pillena tuntust võitnud Star FM raadiohääl Pille Minev teatas, et tema tunneks end kõige mugavamalt Miranda sussides.

Tele-ja raadioajakirjanik Kirke Erdile meeldib samuti enim Miranda. «Ta oli kõige ülbem, ega kiununud pidevalt,» põhjendas Kirke oma lemmiku valikut ning lisas, et Carrie muutus tema jaoks seriaali lõpu poole liiga neurootiliseks. «Aga lõppkokkuvõttes olid kõik tegelikult jube toredad tegelased,» leidis Kirke.

Endist Olde Hansa perenaist ja saatejuht Margit Hakomaad on paljud võrrelnud seksika Samanthaga. Margit ise tunneks end mugavamalt siiski Miranda rollis.

«Mul on erinevad perioodid. Vahel tunnen end karjäärinaisena ja hullu töörügajana. Teinekord olen taas pikki perioode nagu koduhaldjas. Toimetan köögis, vaaritan toitu põll ees ja hoolitsen pere eest. Ja siis ühel hetkel võib minus välja lüüa ehtne Samantha,» naerab Hakomaa.

Telestaar Krista Lensin on loomulikult Samantha. «Tegin hiljuti «Seksi ja linna» mingil kodukal testi, millisesse rolli kõige paremini sobiksin ja sain uskumatu tulemuse. Mind liigitati Charlotteks,» räägib Krista naerdes. «Ju siis elavad minus ingel ja kurat käsikäes,» leiab ta kiirelt laheduse.

Moelooja Liisi Eesmaa soovib raudselt olla Carrie. «Ma olen terane ja ma armastan moodi,» teatab Liisi enesekindlalt.

Tõepoolest õblukest Carriet imetlevad miljonid naised just tema meeletute tualettide pärast. Kas teadsite, et stiiliikoon ise on vaid 165 cm pikk ning kaalub 45 kg? Carrie on ka hull kingafriik. Tänu temale on kuulsust niitnud kontsakingade kuumim valmistaja Manolo Blahnik.

Ka «Naistelehe» Liilit Kirss võrdleb end Carriega. «Teen ju ajakirjanikutööd nagu Carriegi,» räägib missiissi tütar.

Cosmopolitani toimetaja Liisa Kivi on enda arvates Charlotte. «Loomulikult pole ma see süütu Charlotte vaid see hilisem, paha Charlotte,» naerab esilinastusel śeffi meeste triiksärki kandnud Liisa.

«Mulle meeldib «Seksis ja linnas» kõige rohkem Carrie. Miks? Aga sellepärast, et mulle meeldib Mr.Big,» räägib Postimehe ajakirjanik ja teletäht Tuuli Koch.

Reporter Carola Madis sai peale «Seksi ja linna» filmiversiooni vaatamist kinnitust, et on Charlotte tüüpi naine. «Mul on täpselt samasugused reaktsioonid nagu Charlottel filmis. Teisalt võin end vabalt võrrelda ka tööhoolikust Mirandaga,» räägib näitsik.

Liss Lass tahaks olla nagu Samantha. «Lihtsalt olen selline,» ütleb Liis.

«Seksi ka linna» palavik jätkub kindlasti Elu24-s ka järgmisel nädalal, sest filmi ametlik esilinastus toimub Eestis 6.juulil.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles