10 last ja vaid ühed pulmad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix

Tänapäeval pole sugugi haruldane, kui altari ette astuval paaril lisaks suurele armastusele ka paar põnni ette on näidata. Inglanna Rachael Savory laulatus kujunes aga eriti lasterohkeks, sest ema-isa paaripanekut oli tunnistamas tervelt kümme uudishimulikku silmapaari.

Rachael (35) ja Jay Wong (37) jõudsid kihlatud olla 14 pikka aastat, enne kui pulmakellad neile lõpuks helisema said hakata, kirjutab Daily Mail.

Viieteist aasta eest kohtudes jäi Rachael üsna kiirelt lapseootele ning suur oli tema šokk, kui selgus, et lapsi on lausa kaks. Noored otsustasid abielluda kohe pärast kaksikute sündi.

Paraku nii ei läinud. Ruumikitsikusse sattunud pere pidi pulmadeks säästetud raha eest hoopis uue elamise soetama ning nõnda lükkuski pulmapidu edasi.

Aastad aga läksid. Ja lapsed tulid. Lisaks kaksikutele Jasmine'ile ja Oliviale tulid riburada ilmale veel kolm plikatirtsu - Robyn, Molly ja Tyler. Poja saamise isu sundis aga vanemaid veel katsetama ning nõnda saadi esimene poeg - Kai.

Et ainuke poiss end tüdrukute karjas üksikuna ei tunneks, otsustati perelisa kasuks. Nagu ette kirjutatult sündis peresse kaks poissi järjest. Pärast seda otsustas perepea Jay end steriliseerida, kuid jäi pisut «hiljaks» - kaks viimast last jõudsid laste arvu uhkelt kahekohaliseks kergitada.

Kümne lapsega peres pole küll rahaga priisata, kuid sellele vaatamata peeti suvel maha uhke pulmapidu. Õnneliku pruudi Rachaeli sõnul olid kõik pulmakülalised pisarais, kui lapsed kahekaupa käest kinni hoides ema ees kirikusse sisse marssisid.

Värskelt abiellunutel pole lähimal ajal enam beebiõnne siiski oodata, sest Jay lasi end lõpuks steriliseerida ja ka Rachaelil on teised plaanid. Nüüd ootab ta juba aega, mil ükskord lapselapsed tulema hakkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles