USAs ilmus välja järjekordne Jacksoni «salalaps»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: SCANPIX
Ameerika Ühendriikides tuli avalikkuse ette 24-aastane noormees, kes väidab end popstaar Michael Jacksoni poeg olevat.

Prince Michael Malachi Jet Jacksoni nime kandev kolledžiõpilane teatas oma advokaadi vahendusel, et soovib vaid seda, et ta Jacksoni lapseks kuulutataks ega jahi superstaari pärandust, kirjutab Wenn.

Malachi nõuab Los Angelese kohtult õigust DNA testi tegemiseks, et oma põlvnemist tõestada. Mehe sünnitunnistusel on tema isaks märgitud Michael Joseph Jackson  ja emaks Zerline LaVette Dixon.

Dixon tegutses 1980. aastatel ühes Jacksonile kuulunud firmas moeloojana, kuid langes pärast lapse sündi narkosõltuvusse ja poisi kasvatas üles tema vanaema. Noormehe advokaadi teatel õpib Malachi praegu erivajadustega noortele mõeldud kolledžis.

«Malachile on kogu ta elu räägtud, et ta on Michael Jacksoni poeg. Tema põhieesmärgiks on teada saada, kas Michael oli ta isa või mitte ja ta tahab selle tõestamiseks DNA-testi teha. Raha pole Malachi põhieesmärk,» rääkis noormehe advokaat LeRue Grim.

«Malachi näeb täpselt Michael Jacksoni moodi välja. Taotlen DNA-testi ja jälgin väga hoolikalt, et see oleks usaldusväärne ja et keegi sinna võõra inimese DNAd ei poetaks,» lubas Grim.

Kohtudokumentide põhjal ei kohtunud Malachi oma väidetava isaga kunagi, sest Jacksoni pere soovis asja saladuses hoida.

Pärast Jacksoni surma teatas ka tema noor sõber Omer Bhatti, et on tegelikult staari poeg. Jacksoni isa Joe on Bhatti avaldust toetanud, öeldes, et tegu on tõepoolest laulja salapojaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles