«Unelmate pulma» Ardo ja Kairi sõitsid Itaaliasse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo ja Kairi
Ardo ja Kairi Foto: Kanal 2

«Unelmate pulmas» teise koha saanud Ardo ja Kairi on hetkel saatest võidetud nädalasel puhkusereisil Itaalias.



Tegemist ei ole pulmareisiga, kuna Ardo sõnul ei saa enne mesinädalaid veeta, kui pulmad peetud on, vahendasid Raadio 2 pop-uudised.



Noored ei ole pulmaplaane veel päris paika pannud, aga lubavad sellega Eestisse tagasi tulles tegelema hakata. Enne tahavad nad Itaalias korralikult lõõgastuda.



Paar otsustas juba tükk aega tagasi, et kui pulmasaate trall läbi saab, tuleb lihtsalt vedeleda. Ardo sõnul on nad võidetud reisiga väga rahul. Hotell, kus nad nädala veedavad, on hästi hubane, vaikne ja romantiline.



Ardo ja Kairiga üheaegselt lendas Itaaliasse ka Ines Karu koos oma kallimaga. Ines sai reisi kingituseks ajakirjalt Kroonika aasta seksikaima naise tiitli eest.



Ka seksikaimaks meheks valitud Jürgen Veber pidi samal ajal reisile minema, kuid mõtles viimasel hetkel ümber.



Täna plaanivad Ardo ja Kairi ilusat ilma nautida ja 15 km pikal peatänaval poode kaeda. Lähipäevil kavatsevad nad sõita ka Veneetsiasse.



Tagasi Eestisse tulevad nad sel pühapäeval ning juba paar nädalat hiljem plaanitakse sõita kahe nädalasele India reisile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles