Michael Jacksonil oli salajane homoarmuke?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: Reuters / Scanpix
Popstaar Michael Jacksoni ümber keerlevad skandaalid ei vaibu – nüüd väidab ühes nahakliinikus töötav meesterahvas, et tal oli staariga armusuhe.

Jason Pfeifferi nimeline mees töötab Jacksoni nahaarsti doktor Arnold Kleini kliinikus, kirjutab Femalefirst.

«Kaotasin oma hingesugulase. Kaotustunnet on väga raske kirjeldada, aga mu südames on mingi tühjus,» rääkis Pfeiffer. «See oli lühike romantiline armulugu, mis lõppes tragöödiaga.»

35-aastase mehe sõnul sõbrunes ta Jacksoniga tänu pikkadele telefonikõnedele, mida nad pidasid. Samuti väidab ta, et miilustas staariga oma autos, kui Jackson tal end öösiti koju sõidutada palus.

«Ma arvan, et meie esimene kohting toimus mu autos,» meenutas Pfeiffer. «Me läksime sõitma, ajasime juttu ja lõbutsesime, aga Michaelil olid järelevaatajad, keda ta ninakatena kirjeldas.»

«Pidime jälgima, et me vahele ei jääks ja kuigi kohting oli lühike, sest pidin ta koju viima, enne kui keegi midagi märkab, oli meil väga lõbus. Arvasin, et keegi teine ei aima midagi, aga nüüd olen avastanud, et nad jõudsid tõe jälile,» rääkis mees.

Ülekaalu käes kannatav Pfeiffer lisas, et suhtles Jacksoniga regulaarselt kuni tema surmani. Mehe sõnul hakkas Jackson enne surma veidralt käituma ja oma lähedastega hüvasti jätma.

«Viimasel kahel nädalal muutus ta täielikult,» rääkis Pfeiffer. «Ta oli ülepakutult religioosne ja dramaatiline ning väsitav ja väsinud. Nädal enne lahkumist tahtis ta kõigiga hüvasti jätta. See ajas hirmu nahka.»

«Michael keskendus viimasel kahel nädalal minevikule, rääkis jumalast ja maiade kalendrist ning aastast 2012, mil see kalender lõppeb,» ütles Pfeiffer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles