Tallinnas toimub lõvide paraad

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isane aafrika lõvi looduspargis..
Isane aafrika lõvi looduspargis.. Foto: Reuters / Scanpix.

Septembri keskel näeb Tallinna linnahallis kahel korral Euroopa tsirkuse Clobus etendust - lõvide paraad "Zolotoi buff".

Paraadist võtavad osa unikaalsed valged lõvid, gepard, viis tiigrit, viis hobust ja kuus kaamelit, lisaks mitmed tunnustatud tsirkuseartistid.

Stefan Plešojanu tiigrite ja lõvide show on üles ehitatud lõbusa tsirkuseprogrammina. Etteasted loomadega on erinevates tsirkustes kogu maailmas üheks publiku tõmbenumbriks, mis demonstreerivad looduse ilu ja inimeste võimu.

Silmapaistvaid metsloomade dresseerijaid ei olegi sealjuures nii palju, kui arvata võib. Plešojanu on aga üks nendest. Tema programmide unikaalsust hindavad nii tsirkusesõbrad kui ka professionaalid.

Lõvide paraad toimub Tallinna linnahallis laupäeval, 19. septembril kell 14 ja 18. Tsirkuse pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles