«Erisaadet» hakkab juhtima Leinatamm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhid Urmas Vaino, Katrin Viirpalu, Mati Talvik, Anu Välba ja Marko Reikop eilsel ETV sügishooaja tutvustusel.
Saatejuhid Urmas Vaino, Katrin Viirpalu, Mati Talvik, Anu Välba ja Marko Reikop eilsel ETV sügishooaja tutvustusel. Foto: Peeter Langovits

Eile tutvustas ETV oma peatselt algavat sügisprogrammi, mis toob vaatajateni palju muudatusi.



Sellest nädalast juhivad «Terevisiooni» uued saatejuhid Kat­rin Viirpalu ja Urmas Vaino, eetrisse jõuab värske ilmega «Aktuaalne kaamera» ja iga­argipäevast otsesaadet «Ringvaade» televaatajate pikaaegsete lemmikute Anu Välba ja Marko Reikopi juhtimisel näeb algusega kell 19.



«Erisaadet» hakkab Urmas Vaino asemel juhtima Tarmo Leinatamm. Edasi jäävad saatesse nii Contra kui ka Anatoli Tafitšuk, kes uuel hooajal suundub Ukrainasse oma juuri otsima ja jätkab skandaalsete reportaažidega.



Septembri esimene nädal toob uutele saadetele lisa.


3. septembril jõuab eetrisse iganädalane intervjuusaade «Kahekõne», mida juhivad vaheldumisi Indrek Treufeldt ja Priit Kuusk. Treufeldti näeb sellest sügisest ka saate «Aeg luubis» teise juhina, vaheldumisi Tiina Jaaksoniga üle nädala.



«Mida teie arvate?» on Maire Aunaste uus meelelahutuslik iganädalane saade suhetest. Saade algab 4. septembrist. Ekspertidena teevad kaasa Heinz Valk, Ott Kiivikas, Maaja Kallast ja Ülly Kukumägi.



Üks ekspert on igas saates uus. Saadetes saab näha lühifilme, kus mängivad näitlejad Liina Tennosaar, Marje Metsur, Eero Spriit, Taavi Eelmaa ja Jim Ashilevi.


ETV sügisprogrammis saab alates 2. septembrist igal kolmapäeva õhtul näha Eesti Loto loosimisi. «Lotokolmapäev» algab kell 19.30, näidatakse Bingo stuudiošõud ja lõbusat Summi mängu. ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normeti sõnul uueneb vaatajaile varasemast tuttav saateformaat põhjalikult.



«Saatejuhtide paar Helen Sürje ja Rohke Debelakk esinevad mänguliselt ja humoorikalt. Hoogu lisab ka uus tegelane Summi mängus – hüsteeriliselt lõbus mesilane Mister Summa. Tegemist on nukuga, keda juhib näitleja Tiit Sukk,» tutvustas Normet.


Ta lisas, et uues kuues saade peaks meelelahutusena köitma ka neid vaatajaid, kes endale lotopiletit hankinud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles