Marko Reikop: ma võin otse-eetris magama jääda

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop
Marko Reikop Foto: Teet Malsroos/ SL Õhtuleht

Täna restoranis Vertigo toimunud ETV uue Anu Välba ja Marko Reikopi juhitud otsesaate «Ringvaade» tutvusel tunnistas Reikop, et eetrinärveldust ta absoluutselt ei põe.


«Ma pole ärevuseinimene ja võin kas või otse-eetris magama jääda,» ütles Reikop. «Aga kuna minu käest on täna päev otsa küsitud, kas ma ikka enne esimest saadet närvis ka olen, siis tunnen, et hakkan juba vaikselt minema.»

Saatejuhid Välba ja Reikop tunnistasid, et esimest korda oma telekarjääri jooksul on nad veel enne saate algust saanud televaatajatelt nii palju vihjeid ja teemasoovitusi.

«Omal ajal «Terevisooniga» alustades ei teadnud isegi need inimesed, keda saatesse palusime, millega õieti tegemist on,» rääkis Välba. Sedapuhku tunnistab juba enne saate esmakordset eetrivooru suureks paisunud vaatajahuvi, et staažikate ajakirjanike paljureklaamitud saatelt oodatakse palju.

«Ringvaade» pakub igal argipäeval kell 19.00 käsitlusi päevateemadest, üllatusi ning mõnusat tööpäevajärgset meelelahutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles