Rock Cafes esineb Noize MC

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noize MC ja Protivo Gunz.
Noize MC ja Protivo Gunz. Foto: promo

Laupäeval, 3. oktoobril astub Tallinnas klubis Rock Cafe üles üks legendaarseimad Venemaa artiste, Noize MC koos grupiga Protivo Gunz.

Gunnar Viese Rock Cafest teadis, et Noize MC (Ivan Aleksejev) võitis 2005. aasta märtsis võitis Moskvas peetud võistluse MC Junior, mille finaalis tuli tal rinda pista tol hetkel kuulsate gruppidega Venemaal nagu П-13 ja ДеЦл.

Järgnevad paar aastat olid artistile töised ja aeg kulus koos bändiga Сникерс Урбании mööda Venemaad tuuritamisele. Teenitud raha eest sai Noize MC käia stuudios oma loomingut salvestamas, sellest materjalist on mõned lood ilmunud Vene räpikogumikel.

2006. aasta suvel allkirjastas Noize MC sooloartistina lepingu plaadifirmaga Respect Production, kuid koostöö ansambliga Protivo Gunz ei katkenud - tänaseni esinetakse erinevates klubides ja festivalidel.

2007. aastal allkirjastasid Noize MC, Production ja Universal Music Group lepingu, mille Venemaa hiphop-portaal rap.ru kuulutas suursündmuseks Venemaa räpi ringkondades. Eelmise aasta lõpus katkestas mees lepingu Universaliga tuues põhjuseks, et ta võib ka ise otse suhelda levitamisfirmadega ega vaja selleks plaadifirmat.

Mehe debüütalbum "The Greatest Hits vol.1" nägi ilmavalgust 2008. aastal. Hetkel tegeleb Noize MC uue albumi ettevalmistamisega, millest saab loodetavasti aimu ka 3. oktoobril klubis Rock Cafe.

Rock Café avab 3. oktoobril uksed kell 20 ja kontsert on vanusepiiranguta. Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles