Ajakiri: Pattinson ja Stewart kolivad kokku

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart ja Robert Pattinson
Kristen Stewart ja Robert Pattinson Foto: Denis Poroy/AP
USA ajakirja New Weekly väitel on noortefilmi «Videvik» peaosaliste Robert Pattinsoni ja Kristen Stewarti vahel kuum suhte ning staarid plaanivad lähiajal koos elama hakata.

Näitlejaid on meedias paari pandud alates eelmisest aastast, mil vampiirifilm kinodesse jõudis, kuid siiani on mõlemad sellesisulisi väiteid eitanud, vahendab Wenn.

Selle kuu algul nähti paari aga ansambli Kings of Leon kontserdil, kus nad suudeldes kaamerasilma ette jäid ning nüüd väidab ajakiri New Weekly, et suhe on jõudnud järgmisele tasandile ja staarid otsivad endale ühist kodu.

Ajakirja andmeil jagavad Pattinson ja Stewart juba praegu ühist hotellituba, et kooselu katsetada. Ühise kodu plaanivad nad väidetavalt osta siis, kui lõppevad «Videviku»-saaga kolmanda filmi võtted.

«See oli vaid aja küsimus. Nad on nii ekraanil kui päriselus ideaalne paar, seega teevad nad õigesti, et oma sisetunnet usaldavad ja sellele suhtele ärateenitud võimaluse annavad,» rõõmustas paari sõber Gordon Rael.

Pattinsoni tädi Diane Nutley kinnitas samuti, et näitlejad on tõesti paar.

«Ma pole veel ükskikasjadega kursis, aga me oleme Roberti üle äärmiselt uhked,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles