Vabaduse väljak saab sportliku avalöögi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Esimese suurüritusena toimub sel laupäeval Tallinnas Vabaduse väljakul Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste finaal, kus teiste seas on osalemas endine Tallinna linnapea ja praegune Riigikogu aseesimees Jüri Ratas ning taset tõstmas selle ala maailmameistritest Leedu võistkond.

Reigo Kimmel MTÜ Noortespordist märkis, et võistluste avamist on lubanud tulla tervitama ka Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves, kes annab kella 13 Vabaduse monumendi jalamilt stardi Balti ühtsuse jooksule ja on oodatud sellejärgselt ühispildile ligi 500 Sprite'i tänavakorvpalluriga.

"Sprite'il on äärmiselt hea meel toetada Eesti noori korvpallitalente ja eriti uhked oleme selle üle, et finaalvõistlus toimub just äsja avatud Vabaduse väljakul", ütles Coca-Cola Hellenic Baltikumi müügijuht Jaak Mikkel. "Loodan, et Sprite'i tänavakorvpalli turniir on tulevastele korvpallitähtedele heaks hüppelauaks ja harrastajatele heaks võimaluseks end proovile panna."

Pealtvaatajatele kõige paeluvama, Eliit sarja peaauhinnaks on ligi 11 000 krooni ja seda on lisaks Eesti parimatele jahtimas ka Läti, Leedu, Soome ning Tšehhi tänavused meistrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles