Rein Rannap: Pärnu eelvoorus oli kolm vahvat tüdrukut

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein rannap staarisaate žüriis
Rein rannap staarisaate žüriis Foto: Karli Saul

Superstaarisaate staažikas žüriiliige Rannap leidis vastandina värskele kohtunikule Maarja-Liis Ilusale, et esimene eelvoor Pärnu klubis Sunset andis hea saagi.


«Eelvoorus oli kolm väga tublit tüdrukut, kelles võib juba praegu finaliste näha,» ütles Rein Rannap. «Aga ikka juhtub nii, et osad on eelvoorus jõle head ja hiljem kukuvad ära. Teised jälle tõusevad ja kolmandad jäävad samaks,» selgitas helilooja staarisaate dünaamikat.

«Needki kolm tüdrukut, kes tundusid täna jube eredad ja kihvtid, võivad ära kukkuda. Tublisid poisse oli ka, aga nagu ikka kipub olema, jääb poiste tase madalamaks. Ma ei oska öelda, millest see tuleb, aga see on üks kindel tõde, millest me lähtume. Poisid on paraku kinnisemad, häbelikumad, nõrgemad, vähemate kogemuste ning musikaalsusega,» nentis Rannap sugude erinevust.

«Valdav osa tüdrukuid laulab RnB-d, arvates, et nad saavad sellega kõige rohkem oma häält näidata. Mõnes mõttes saavadki, aga ilma rütmita kõlab see muusika suhtelisest kentsakalt. Teiseks tüütab üks ja sama stiil väga ära,» kritiseeris helilooja staarihakatiste repertuaarivalikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles