«Kelgukoerad» lõpetavad hooaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader põnevussarjast «Kelgukoerad»
Kaader põnevussarjast «Kelgukoerad» Foto: Kanal 2

Sel reedel jõuab lõpule Kanal 2 krimisarja «Kelgukoerad» hooaeg. 

Sarja viimane osa keskendub sündmustele Soomes, kus leitakse kauaotsitud vanglast põgenenu. Kurjategija kinnivõtmisel saab komissar Kelk haavata, kui tõsiseid kehavigastusi talle tekitati, selgub viimases episoodis.

Posti elus on tormilised ajad, sest Laura tagasitulek kummitab teda ja toob tagasi valusaid mälestusi ning Kõsta leiab viisi, kuidas oma ema elu päästa.

«Ma arvan, et meil on olnud väga kena hooaeg. Eriti teeb rõõmu Eesti juurtega Soome näitleja

Tarmo Ruubeli, keda näeme tegutsemas ka viimases osas, osavõtt sarjast,» kiitis sarja produtsent Toomas Kirss koostööd Soome näitlejaga.

«Oleme esimesed Eesti sarjatootjad, kes on toonud sisse ka välismaist näitlejaverd ja koostöö Ruubeliga on olnud lihtsalt suurepärane.»

Alates 2. juunist jõuab esmaspäevast neljapäevani kell 19.30 Kanal 2 eetrisse üks sarja «Kelgukoerad» osa. Seriaali korratakse päris esimese hooaja algusest ning suve jooksul näidatakse televaatajatele ära kõik sarja osad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles