Paides saab täna ja homme verd anda

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Eelmisel kolmapäeval alustasid Põhja- Eesti regionaalhaigla verekeskus ja kaitsevägi Narvast selle suve viimast doonoritelgi tuuri.

Täna ja homme kutsuvad häid ja terveid inimesi vanuses 18-60 eluaastat verd loovutama ja head tegema Paide doonoritelki.
Põhja-Eesti regionaalhaigla kommunikatsioonispetsialist Eva Maimre ütles, et verd saab anda esmaspäeval, 17. augustil kell 12-18 ja teisipäeval, 18. augustil kell 11-17 doonoritelgis, mis seatakse üles Paide kultuurikeskuseesisel väljakul.

Kaasa tuleb kindlasti võtta pildi ja isikukoodiga isikut tõendav dokument. Enne vereloovutust peab doonor olema puhanud ja söönud. Doonoritelgi külastuseks tuleb varuda umbes 45 minutit, millest vereloovutus võtab 5 kuni 10 minutit, ülejäänud aeg kulub ankeedi täitmisele, meditsiinilisele läbivaatusele ja väikesele puhkusele pärast vereandmist. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles