Paulo Coelho romaani «Alkeemik» põhjal valmib film

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne Foto: AP / Scanpix

USA filmiprodutsendile Harvey Weinsteinile kuuluv Weinstein Company teeb kirjanik Paulo Coelho romaani «Alkeemik» põhjal filmi.

Suure eelarvega filmi režissööriks ja peaosatäitjaks on Hollywoodi staar Laurence Fishburne, kirjutab Hollywood Reporter.

Film tegemine läheb maksma 60 miljonit dollarit (600 miljonit krooni) ja võtted algavad juba selle aasta suvel.

Filmimogul Weinstein loodab, et «Alkeemikust» saab sama populaarne kui seda samuti raamatute põhjal valminud filmid «The English Patient» (Inglise patsient) ja «The Talented Mr. Ripley» (Andekas härra Ripley) on.

«Coelho «Alkeemik» on väga inspireeriv teos,» lausus produtsent.

Weinstein jätkas, et esimest korda 20 aastat tagasi välja antud romaanis on kombineeritud erinevad elemendid – spirituaalsus, vaimne teekond, noorus, armastus ja seiklus.

Laurence Fishburne` i kinnitusel on ta väga õnnelik, et saab olla selle filmi režissööriks ja peategelast kehastada.

Filmi on plaanitud kaasata ka Penelope Cruz.

Kirjanik Paulo Coelho edastas uudist kuuldes Weinsteini kompaniile sõnumi, et tal on oma teose filmikeelde valamise üle hea meel.

Paulo Coelho teos «Alkeemik» räägib Andaluusia karjusest, kes näeb unes varandust Egiptuse püramiidide juures. Ta lahkub Hispaaniast, kohtab teel mitmeid rändajaid ja kohtub lõpuks oma õpetaja Alkeemikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles