Suigu küla lapsi rõõmustab mänguväljak

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suigu kooli 1. klassi minevad Jan_erik ja Karl teavad, et paari nädala pärast istuvad nad A-d ja B-d pähe ajama.
Suigu kooli 1. klassi minevad Jan_erik ja Karl teavad, et paari nädala pärast istuvad nad A-d ja B-d pähe ajama. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Are valla 11 küla hulgas elanike arvult suurimas, ligi 300 elanikuga Suigus rõõmustab lapsi mänguväljak, mille rajamisel kohalikud inimesed ise osalesid.


Ümberkaudsetest korrusmajadest on nüüd põnnid emadele-isadele nagu peopesal: vaatad aknast ja näed kohe, kas ja kus laps mängib.



Ronimisredeli, turnimisseina, liivakasti ja muud lastesõbralikud rajatised seadis üles valla ettevõte OÜ Ronella, oma aega ja tahet panustasid kohalikudki.



“Mänguväljaku rajamise mõtte algatasid ümbruskonna inimesed ja korteriühistu, mille maale see jääb. Kirjutasime projekti, saime kohaliku omaalgatuse programmist 25 000 krooni toetust, selts ja vald lisasid oma osa,” rääkis MTÜ Murru Küla Seltsi esimees Signe Rõngas.



Aeg rajada mänguväljak kaunite kiviktaimlate ja lillepeenardega ääristatud korrusmajade juurde avarale muruplatsile oli Suigus ammu käes, asendamaks kolhoosiajast jäänud lustimisvõimalusi.



Sel laupäeval plaanivad kohalikud liivakasti täita ja lastel juba järeleproovitud väljaku avatuks kuulutada. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles