Uus «Indiana Jones» sai Cannes`is vastuolulise kriitika osaliseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford koos elukaaslase Calista Flockhartiga filmi «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» esilinastuse saabumas
Harrison Ford koos elukaaslase Calista Flockhartiga filmi «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» esilinastuse saabumas Foto: Reuters / Scanpix

Prantsusmaal Cannes´i filmifestivalil esilinastunud uus film «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» on saanud vastuolulise kriitika osaliseks.

Arheoloog Indiana Jonesi neljandat korda mängiva Harrison Fordi sõnul ta kriitikat ei karda, edastab Variety.

«Ma arvasin, et mu tegelaskuju piits pöördub minule. Tegelikult ma ei muretse sellepärast,» lausus Ford.

Ajakirjanike ja filmikriitikute arvamused on seinast seina. Pärast eilset esilinastust tõusid mitmed saalis olnud kriitikud käsi plaksutades isegi püsti ja hüüdsid «Tere tulemast tagasi, Indy! Me oleme sind taga igatsenud».

Ka esilinastusel olnud fännid jäid uue seiklusega rahule.

Filmi suhtes kriitiliselt meelestatute sõnul on Ford oma 65 eluaastaga liiga vana, et sellesse rolli sobida.

«19 aastat pärast kolmandat filmi sellesse rolli uuesti astuda. Kas see oli ikka seda väärt? Võib olla on Fordil aeg oma kuulus kaabu lõplikult varna riputada?» leidus filmiajakirjanike seas kahtlejaid.

Ford jäi ajakirjanike ees esinedes enesekindlaks ja sõnas, et töötab niikaua, kuni tema filmidel vaatajaid leidub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles