Johansson keeldus Cruziga meikarit jagamast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Foto: AFP / Scanpix
Näitlejanna Scarlett Johansson loobus oma uue filmi esilinastuseks Cannes’i sõitmast, kuna filmimeeskond ei tulnud vastu tema diivalikele nõudmistele.

Woody Alleni film «Vicky Cristina Barcelona», milles ka Johansson mängib, võeti esilinastusel publiku poolt vastu kümme minutit kestnud aplausiga, kuid Johansson USAst esilinastusele ei lennanud, kirjutab Entertainmentwise.

Väidetavalt oli näitlejannal probleeme endale sobiva hotelli leidmisega ning ta nõudis ka isiklikku meigikunstnikku, kelle päevatasu oleks küündinud 5000 euro ehk pea 80 000 kroonini, ega nõustunud kasutama teiste filmis osalenud näitlejannade, Penelope Cruzi ja Rebecca Halliga ühist meikarit.

«Keegi ei hoolinud sellest, et teda seal polnud,» rääkis allikas ajalehele Mail on Sunday. «Nagunii oli see Penelope’i ja Rebecca film, keda aitas ka Javier (Bardem – toim.).»

«Ma usun, et ehkki Woody on Scarlettist kohutavalt sisse võetud, oli ta pisut endast väljas, et Scarlett meeskonnamängija pole,» lisas üks filmimeeskonna liige. «Aga ta oli nõus filmi Ameerikas reklaamima ja selle üle on meil kõigil hea meel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles