Motoreporter põrutab Kaspia mere äärde seiklustejahile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvereporter
Suvereporter Foto: Kanal 2

Sel reedel alustab Kanal 2 motoreporter Tanel Talve koos kaaskonnaga teekonda, mis kannab nime «Rock Ride Kaspia mere tuur 2009 – musta kulla needus».


«Omal ajal on kindlasti paljud inimesed ise Aserbaidžaanis ja Armeenias ja isegi Kasahstanis käinud, kuid praegu seostuvad need piirkonnad peamiselt sõdade ja muude hädadega,» tõdes Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf.



«Aserid ja armeenlased on omavahel küll ka praegu põhimõtteliselt sõjas ja seekordse reisi organiseerimine on seoses poliitilise olukorraga sealsetes riikides raske, kuid loodetavasti läheb kõik kenasti ja septembri lõpust alates saavad inimesed motoreporterite seiklusi «Reporteri» saates jälgida,» jätkas ta.



Talve sõnul otsivad nad sel korral teravaid elamusi. «Meie eesmärk on näidata, kuidas inimesed mujal maailmas elavad,» ütles ta. «Ida pool saame kindlasti põnevat materjali.»


Esimest korda tehti «Motoreporterit» 2005. aastal, mil Talve koos sõpradega Krimmis käis ja nalja pärast kaamera kaasa võttis. «Nüüd võtame asju tõsisemalt, mitte ei tee ainult pulli,» muheles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles