Maarja-Liis Ilus: naise roll on asjade silumine

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Laura Kallasvee

Algava hooaja staarisaate uus kohtunik Maarja-Liis Ilus arvas, et staarisaate žürii naisliige peaks olema leebe.


Maarja-Liis sai kahe kogenud meesterahva, Mihkel Raua ja Rein Rannapi kõrval TV3 saate «Eesti otsib superstaari» kolmandaks žüriiliikmeks.

«Ma lähen kurjaks siis, kui on põhjust,» kommenteeris Maarja-Liis oma rolli kohtunike hulgas. «Iseasi, kas see saade mulle põhjust annabki. Rollid on ju mingil määral jagunenud, Raud on seal see kõige kurjem ja Rein kusagil vahepeal. Naisterahva roll on pigem vastavalt loomule. Kindlasti ei hakka ma etendama kedagi, kes ma tegelikult ei ole.»

«Ameerika formaati vaadates olen märganud, et Paula Abdul on seal väga leebe,» täheldas Maarja-Liis. «Mehed ongi ju tegelikult karmikäelisemad ja konkreetsemad. Eluski on naise rolliks pigem asjade silumine.»

Värske žüriiliige arvas, et sadadele noortele innukatele inimestele «ei» ütlemine tema südant vaevama ei jää: «Selles saates on kas kõik või mitte midagi. Televooru pääsejad on ju mõnes mõttes kõik võitjad. Iga inimene ise valib, on selleks valmis või mitte ja esialgu tuleb valmistuda pigem ei-vastuseks.»

«Kui inimene mõtleb, et tast saab laulja, aga pole tal häid nõuandjaid, siis saab ta saatest väärt kogemuse,» arvas kogenud lauljatar. «Ma usun, et adekvaatne hinnang on ikkagi positiivne kogemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles