Kus Iglesiase-tüdrukud tegelikult pidutsesid?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina ja Enrique Iglesias
Elina ja Enrique Iglesias Foto: Internet

Väidetavalt koos Elina Kanni ja Anett Arnimiga Iglesiase sünnipäevapidu külastanud tüdrukute sõber Risto rääkis Elu24.ee’le, et Miamisse sõitis kaasa ka «Eesti otsib superstaari» finalist Kristjan Laas.

Tegelikult nähti tüdrukud väidetava külaskäigu ajal hoopis ka Eestis. Kas tüdrukud soovisid kuulujutuga vaid tähelepanu?

Risto jutu kohaselt kutsusid Anett ja Elina poisse kaasa alles paar päeva enne reisi. Kui uurin, et kuidas nii kiiresti viisa saadi, jääb noormees vait. Siis kostab, et tutvuste kaudu.

Poiste pileteid ei olevat Iglesias siiski kinni maksnud. Ja sünnipäevast saadi ka teada alles siis, kui juba Miamis oldi - tüdrukud tegid üllatuse. Lennujaamas ootas neid Enrique saatjaskond, kes sõidutas neid kõigepealt hotelli ja siis juba peole.

Enrique sünnipäeva külalised olevat neid kahte suvalist poissi algul veidi kahtlaselt vaadanud, kuid kui nähti, et nad on staari sõbrannade kaaslased, suhtuti sõbralikult. Kuid peost rohkem Risto rääkida ei taha.

Kui küsin Ristolt reisi pilte näha, ütleb ta, et tüdrukutega sõlmitud kokkuleppe kohaselt pilte ei levitada. No hea küll siis.

Iseenesest Risto ja Aneti väidetud lennuajad sõiduplaaniga klapivad. Kuid kui vaadata Sky Plusi 9. mail toimunud sünnipäeva pilte, näeme tüdrukuid hoopis seal figureerimas.

Üritasime kätte saada ka superstaari–Kristjanit, kui tema telefon on välja lülitatud. Viimaks võtsime ühendust Aneti ema Kajaga.

«Mina ei hakka küll täiskasvanud inimeste eest midagi rääkima,» sõnas ta vaid.

Tekib küsimus, kas tüdrukud lasid ise kõlaka liikvele, et jälle meediasse pääseda? Sellisel juhul palju õnne :)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles