Siiri Sisask: laulmine ei ole minu jaoks töö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask
Siiri Sisask Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalavahetusel oli Buduaari saatekülaliseks tunnustatud ja omanäoline lauljanna Siiri Sisask, kes on lavalaudu kulutanud juba pea kakskümmend aastat.



Saatejuhid Kristi ja Mari Ojasaar uurisid Siirilt, mis on tema jaoks olulisem, kas laulude loomine või esitamine?

«Minu jaoks on laulude loomine justkui sissepoole hingamine. On vaja leida oma aega, kus olla üksi ning lasta muusikal tulla. See on nagu meditatsioon,» arvas Sisask.

«Samas, kui ma esinen kontserdil, siis ma hingan seda välja! Arvan, et mõlemad on olulised. Laulmine ei ole minu jaoks töö, see on loomulik osa minust,» lisas ta.


«Olen mitu korda endale ka esitanud küsimuse, kellele siis minu muusikat vaja on? Maailm elab ka väga hästi ilma minu muusikata... Aga ma tunnen, et kui ma olen siia ilma sündinud, siis järelikult on mul väike roll kanda. Kas või pisitillukenegi. Ja see ongi see. Hingan sisse, hingan välja,» on Siiri enda jaoks leidnud tasakaalu.


Täispikka intervjuud Siiri Sisaskiga vaata leheküljelt buduaar.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles