Lauri Pedaja: ma ei maksa selle eest tonnat, et Madonnat näha!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja ja Kristina Tennokese - "Tantsud tähtedega" 4.saade
Lauri Pedaja ja Kristina Tennokese - "Tantsud tähtedega" 4.saade Foto: Jelena Rudi
Pärast pikki ootusrikkaid kuid on lõpuks ometi kätte jõudmas Madonna Tallinna kontserdi päev! Uurisime meie kohalikelt kuulsustelt, mida arvavad Madonnast nemad.

Lauri Pedaja, juuksur ja näitleja:

Kas lähed Madonna kontserdile? Miks?

Ei lähe mina sinna kontsale. Mulle ei ole selle naise looming mitte kunagi meeldinud ja ma tõesti ei maksa tonnat selle eest, et teda näha. Selle raha eest ma saan näiteks Tapperis 10 paremat kontsat üle vaadata.

Ja sellepärast ka ei hakka minema, et näha nüüd seda suurt ja kuulsat Madonnat. Kui tahaksin näha, siis Youtube ajab asja väga edukalt ära. Kuid ma kinkisin selle kontsa fännitsooni pileti ühele oma sõbrale, nii et minupoolne annetus Madonnale ja tema kabala usule on tehtud. Edu!

Sinu lemmik(ud) Madonna loomingust?

Kunagi kui ma veel päris pisikne olin, siis mind millegipärast lummas ja liigutas väga «Frozen». See tundus eriti diip ja äge laul olevat ja siis veel see video – see oli ka meeletult äge. Kõik need hennad, mis Madontsikule oli tehtud ja isegi varesed lendasid ning kogu teema oli selline salapärane.
Hahaa, nüüd vaadates jätab täiesti külmaks. Meelde tuleb ainult see lapsepõlve vaimustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles