HU? debüütalbum peibutab lõbususe ja naljaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02:ETV-ER JALGPALL : TALLINN, EESTI,23SEP05-
ETV ja ER kohtumist jalgpallis Kadrioru staadionil. Pildil on CHALICE ja HANNALIISA UUSMA
pl/ Foto PEETER LANGOVITS POSTIMEES
TLNPM02:ETV-ER JALGPALL : TALLINN, EESTI,23SEP05- ETV ja ER kohtumist jalgpallis Kadrioru staadionil. Pildil on CHALICE ja HANNALIISA UUSMA pl/ Foto PEETER LANGOVITS POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Tänases raadio Elmar hommikuprogrammis tutvustas Hannaliisa Uusma oma bändi debüütplaati, mille iga lugu on nagu omaette film.

Hannaliisa sõnul on plaadil väga palju sugemeid erinevatest stiilidest, kuid üldiselt on tegemist electro-popiga, millel on sugemeid 80ndatest ja jazzist.

HU? esimene album kannab nime «Film». Hannaliisa sõnul on põhjuseks plaadi lüürika.

«Meile tundus, et igast plaadi loost võiks teha omaette filmi. Igal lool on oma süžee, mis on kohati lõbus ja naljakas aga samas ka mõtlemapanev,» selgitas ta.

Laulude sõnumit peab lauljanna väga tähtsaks, kuigi bändi pole ta loonud eesmärgiga, et inimesi sotsiaalselt kasvatada või kedagi mõtlema panna.

«Aga tekstid on läbi mõeldud ja teemad on meie jaoks aktuaalsed ja huvitavad,» kinnitas ta.

Laulude autoriteks on peamiselt Leslie Da Bass ja DJ Critical.

Lisaks leiab plaadilt Chalice’i, Sten Šeripovi, Jeffy Diamondi ja ka ühe Hannaliisa enda kirjutatud laulu.

Albumil on 16 laulu, mis muusikamaailmas pole just sagedane nähtus.

«Mida lähemale plaanitud tähtaeg tuli, seda rohkem tuli ideid ja mõtteid,» naeris lauljanna. «Tegelikult oleks veel rohkem jõudnud plaadile panna, aga aeg ja plaadi mahutavus piirasid seda pisut.»

HU? nime taha peituvad Hannaliisa Uusma, Leslie Da Bass ja DJ Critical.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles