Lennuki WC-sse paigutatud reisija andis lennufirma kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JetBlue firma lennuk
JetBlue firma lennuk Foto: AP / Scanpix

USAs andis reisija kohtusse lennufirma, mille töötajad ta viie tunni pikkuse lennu ajaks lennuki WCsse paigutasid.

Newyorklane Gokhan Mutulu soovib kompensatsiooniks saada kaks miljonit dollarit (20 miljonit krooni), kirjutab Yahoo news.

Kui Mutulu saabus ennast San Diegost New Yorki lendavale jetBlue  firma lennule registreerima, siis öeldi, et lennuk on täis ja talle pole kohta.

Lõpuks ütles stjuardess mehele, et ta võib saada teenindavale personalile mõeldud istumiskoha. Mutulu istuski esialgu stjuardessi kohale.

Pärast 90 minuti pikkust lendu tuli tema juurde aga lennuki piloot, kes palus stjuardessi koha vabastada, kuna naisel oli halb hakanud. Piloot sõnas reisijale, et ülejäänud lennu võib ta WCs olla.

«Piloot muutus vihaseks, kui ma keeldusin ja ütles siis, et ma peaksin pardale saamise pärast õnnelik olema. Ta jätkas, et kui mulle anti personalile mõeldud istekoht, siis ma pidin ka aru saama, et mingil hetkel tuleb see mul vabastada,» lausus newyorklane.

Mees meenutas, et mingil hetkel tekkis turbulents ja kuna tal polnud WCs olles turvarihmu, siis tekkis tal hirm, et temaga juhtub midagi.

JetBlue ei soovinud juhtunut kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles