«Saladused»: internetiprints osutus kaabakaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Tänane Kanal 2 saade «Saladused» jutustas loo halvasti välja kukkunud internetitutvusest ning noorest perest, kes sattus üle jõu elamise tõttu suurtesse raskustesse.

Välismaa mees vs Eesti mees

Tartu tüdruk Gerly asus interneti teel suhtlema itaallase Enricoga, kes otsustas ühel hetkel Eestisse tulla. Noormees polnud päris see, kellena internetis paistis.

Neiu kutsus külalise enda korterisse öömajale ja ruumipuuduse tõttu pidid nad ühes voodis magama. Selle öö veetis Gerly siiski naabri juures, sest Enrico hakkas talle ligi ajama.

Võõramaalane hõivas Gerly korteri, sõi ära tema toanaabri toidu ning tegi väga pika telefonikõne Itaaliasse.

Varsti sai Gerly interneti tutvumiskuulutse kaudu kokku eestlase Tarmoga, kelle samuti ööseks enda juurde kutsus. Enrico sai muidugi vihaseks, sest pidas ennast Gerly poiss-sõbraks.

Enrico keeldus korterist lahkumast, läks Tarmole kallale ning ähvardas tema vanemaid ära tappa.

Lugu lõppes siiski õnnelikult, sest Enrico lasi politsei hirmus jalga ning Gerlyst ja Tarmost sai paar.

Noor pere elas üle jõu

Kristiina ja Taavi olid 27-aastased edukad noored. Nad elasid suhteliselt priiskavalt, neil oli uus maja ja mõlemal liisitud auto.

Kristiina teatas, et ootab nende teist last, kuid varsti selgus, et mehel on tööga kehvad lood. Seda lihtsalt polnud mitu kuud järjest.

Taavi töötas ehitusalal ning sai parematel aegadel kätte 40 000 krooni kuus, millest pool kulus laenudele ja liisingutele.

Varsti ähvardati neid inkassofirmaga, kuid tööd otsiv Taavi keeldus enda hinda alla laskmast ning teda ei palgatud.

Kristiina pakkus välja mõtte maja maha müüa või loobuda ühest autost. Taavile need mõtted ei meeldinud ja ta keeldus mugavustest loobumast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles