Figot süüdistatakse musta kassi tapmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Figo
Luis Figo Foto: AFP / Scanpix

Itaalia jalgpalliklubi Milano Interi jalgpallurit Luis Figot süüdistatakse musta kassi tapmises.

Kohaliku ajalehe Libero toimetaja Vittorio Feltri avaldas artikli, milles kirjutas, et 35-aastane Portugali päritolu jalgpallistaar tappis meelega musta kassi, kuna arvas, et see loom toob tema meeskonnale ebaõnne, kirjutab The Telegraph.

Figo eitas kassi tapmist.

Itaalias on seni sügavalt juurdunud ebausk, et mustad kassid toovad ebaõnne ja sellepärast tuleb need loomad tappa.

«Elame 21. sajandil, mil ebausk ei peaks enam levinud olema. Kuid tuleb välja, et on hulle, kes ikka kasside võimu usuvad,» nentis ajakirjanik.

Ajakirjaniku sõnul sõitis sportlane oma SUVga kassist üle, arvates, et kui ta seda ei tee, siis tekivad meeskonnal probleemid.

«Tegelikult tekkisid tal pärast seda endal probleemid, sest ta sai vigastada,» nentis Feltri.

Feltri andmetel viis Milano Interi mänedžer Roberto Mancini meeskonna Vatikani paavsti vastuvõtule, et musta kassi tapmise tõttu tekkinud needus maha võetaks.

Figo eitas ka seda ja riputas loomakaitsjate viha alla sattudes klubi koduleheküljele üles ennast ja meeskonda kaitsva teksti.

«Kassi tapmine on laim. Soovin, et ajakirjandus minu ja meeskonna ees vabandaks, muidu anname ajale ametliku käigu ja läheme kohtusse,» kirjutas Figo.

Milano Interi juhtkonna kinnitusel oli Figo sügavalt tema vastu esitatud valesüüdistusest solvunud.

Feltri sõnas vastu, et ta ei kavatse kellegi ees vabandada, on nõus kohtusse minema ning oma tunnistajad tooma.

Irvhammaste sõnul maksis kass kätte, sest eile laskis Milano Inter käest võimaluse kindlustada meistritiitel. Inter mängis Sienaga 2:2 viiki ja Marco Materazzi ei suutnud penaltit realiseerida. Vigastuse tõttu Figo selles mängus ei osalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles