Aita Morna-Almale uus elupaik leida!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alma (Helgi Sallo) jäi suvehakul kodutuks.
Alma (Helgi Sallo) jäi suvehakul kodutuks. Foto: Scanpix/Presshouse

Seriaali «Õnne 13» tegelaste Alma ja Johannese elupaigana tuntud korteri pani omanik portaali City24 hinnaga 1 350 000 krooni, seega otsib võttegrupp enne võtteperioodi palavikuliselt Almale uut korterit.

«Otsingud käivad, kuid hetkel pole me veel midagi leidnud,» ütles seriaali «Õnne 13» kunstnik Annely Pahman. «Alma uus kodu võiks kindlasti natuke eelmist meenutada. Mind huvitab see, et sissekäik oleks otse köögist.»

«Väga olulised on ka kummut ja ümmargune laud, aga kui neid koha peal ei ole, saab vajaduse korral juurde tekitada,» rääkis kunstnik. «Võttepaiga valikul on väga tähtis selles korteris elavate inimeste ja võttegrupi ajatabeli kokkusobivus.»

«Tänapäeva võttetehnika on õnneks nii kompaktne, et väga suurt ruumi ei nõua, aga avarus tuleb ikka kasuks.»

Mis siis, kui keegi televaatajatest soovib Almale oma korterit pakkuda?
«Kui keegi on seda sarja vaadanud, siis ta ju ikka ette kujutab, mismoodi see elamine võiks olla ja pakkumised on teretulnud,» vastas Annely.

«Rendihinna lepime siis kokku, kui tulen korterit üle vaatama,» lubas kunstnik. «Pakutav korter võiks asuda Tallinnas Nõmmel, sest enamasti filmitakse Morna linna lugu just seal ja see aitaks võttegrupil kõvasti aega kokku hoida.»

Sul on sobiv korter ja soovid Alma enda juurde üüriliseks võtta?
Helista Annely Pahmanile telefonil 56651977 ja räägi, mis sul pakkuda on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles