Hugh Hefner kutsus Miley Cyrust Playboyle poseerima

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Reuters / Scanpix
Ajakirja Playboy omanik Hugh Hefner kutsus 15-aastast näitlejannat Miley Cyrust ajakirjale Playboy alasti poseerima niipea, kui neiu täisealiseks saab.

Hefner tahab, et Cyrus jätkaks ajakirjas Vanity Fair ilmunud skandaalsete fotodega alustatud enesepaljastamise kurssi ning heidaks Playboy jaoks kõik riided seljast, kirjutab Entertainmentwise.

Vanity Fairis ilmunud fotod, millel on näha satiinlinasse mässitud palja ülakehaga Cyruse selg, lekkisid internetti ning sundisid noort näitlejannat avalikult vabandama.

82-aastane Hefner mõistis fotode ümber puhkenud skandaali aga hukka ning kutsus Cyrust esimesel võimalusel ka Playboy jaoks poseerima.

«Leian, et suure kära tegemine nii süütute piltide ümber näitab, kui skisofreeniline Ameerika ühiskond seksuaalsuse suhtes on,» kommenteeris Hefner Cyrusest tehtud fotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles