Neljapäeval kõlab Von Krahlis progressiivne džäss ja raske rokk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Pärn ansamblist One Dollar Project
Kristjan Pärn ansamblist One Dollar Project Foto: Evert Palmets

Sel neljapäeval, 30. juulil astuvad üritustesarja «Featuring: Krahli neljapäev» raames Von Krahli teatri baaris publiku ette Eesti karmima alternatiivroki ühed tugevaimad tegijad One Dollar Project ja Shelton San ning legendaarne progressiivse džässmuusika orkester Phlox.

Plaadimuusikat valib publiku rõõmuks armastatud DJ ja ansambli Toe Tag muusikaline geenius Paul Oja.

One Dollar Project on ansambli East Trading Wang põhjal 2007. aastal loodud muusikaline grupeering, mis paneb rõhku erinevate stiilipiiride ületamisele ning naturaalamajanduslikule salvestusprotsesile ning on tänaseks tõestanud ennast ka ootuspäraselt tugeva laivbändina. Peatselt plaanib One Dollar Project praeguste ja tulevaste fännide ette tuua ka oma esimese albumi.

Kriitikute poolt tunnustatud ja fännide poolt palavalt armastatud Shelton San, mis on «Featuring:» - sarja üritustel varemgi korduvalt üles astunud, ühendab endas Eesti praeguse aja alternatiivrokistaare, kes on muuhulgas tuntud ka ansamblitest Zahir, One Dollar Project ja Köök.

Progressiivse džässi sõpradele tuntud Phlox alustas tegevust 2000. aastal ning sellest ajast peale on ansambel pälvinud kiitust ja tähelepanu nii Eestis kui ka mitmel pool välisriikides.

Selle nädala «Featuring: Krahli neljapäev» toimub neljapäeval, 30. juulil Tallinnas, Von Krahli teatri baaris (Rataskaevu 10/12) algusega kell 21.00. Pilet üritusele maksab 50 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles