Jordani häälekas seks häiris hotellikülastajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price ehk Jordan
Katie Price ehk Jordan Foto: WENN.com
Briti glamuurimodell Katie Price ehk Jordan hullas hotellis peatudes oma uue kallimaga nii häälekalt, et teised külastajad end ebamugavalt tundsid.

Väidetavalt on naise uueks kallimaks puurivõitleja Alex Reid ning eelmise nädala neljapäeval olevat paarike Liverpoolis Malmaisoni hotellis öö veetnud, kirjutab Femalefirst.

Teiste külaliste sõnul kostis nende toast lakkamatult spetsiifilisi helisid.

«Sellele eelnenud õhtul rippusid nad pidevalt teineteise kaelas,» rääkis üks kohalviibinu. «Oli selge, et nad tahtsid seksida. Ja kui nad oma tuppa läksid, algas suur lärm ja käis pidev panemine.»

«Viis minutit pärast seda, kui nad oma toa ukse kinni olid pannud, hakkas sealt kostma teistsuguse panemisega seotud hääli. Me ei suutnud selle saatel magada. See oli vali hääl! Järgmisel hommikul toast välja tulles oli Jordani näol lai naeratus,» kirjeldas allikas.

31-aastane Price, kes alles paari kuu eest oma lauljast abikaasast Peter Andrest lahku läks, eitab uue suhte olemasolu täiesti. Väidetavalt jõi naine hotellitöötajate ja oma sõpradega majutuskoha baaris varaste hommikutundideni ja suundus siis uue mehega hullama.

«Ta ei suutnud oma käsi Reidist eemal hoida,» meenutas teine külastaja. «Ta hõõrus vihjeid tehes mehe jalga ja sosistas talle kõrva.»

Järgmisel päeval suundus kolme last kasvatav Jordan kohalikku raamatupoodi, kus ta oma uue raamatu «Sapphire» ostjaile autogramme jagas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles