Homoseksuaalsust saab ravida joogaga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi homo-, bi- ja transseksuaalide föderatsiooni liikmed rõõmustasid eile pärast uue abieluseaduse heakskiitmist.
Rootsi homo-, bi- ja transseksuaalide föderatsiooni liikmed rõõmustasid eile pärast uue abieluseaduse heakskiitmist. Foto: Scanpix Sweden
India üks armastatumaid teles esinevaid joogaeksperte nimetas homoseksuaalsust haiguseks, mida saab ravida joogaga, vahendab NaisteMaailm.ee

Swami Baba Ramdev astus hiljuti oma sõnavõtuga vastu ülemkohtu otsusele, millega homoseksuaalne seks nimetati legaalseks. «Seda saab ravida nagu iga teist kaasasündinud viga. Niisugustest hälvetest saab vabaneda jooga, hingamisharjutuste ning meditatsiooni abil,» ütles Ramdev.

Ramdev ütles intervjuus ajalehele Times of India, et homoseksuaalsus on põhjustatud mentaalse pankroti poolt ning on vastuolus Jumala ja loomisega.

Juuli alguses lõpetas India Ülemkohus koloniaalaegadest pärit keelu, mis ütles, et homoseksuaalsus on keelatud ja käsitletav kuriteona. See tekitas pahameelt paljudes usugruppides, kes ütlevad, et samasooliste suhted lammutavad traditsioonilise India ühiskonna alustalasid. Indias võib iga inimene ülemkohtu tehtud otsused küsimuse alla seada ja neile vastu astuda.

Lisaks joogagurule on Indias homoseksuaalsuse lubamise vastu kohtule nõude esitanud ka astroloog Suresh Kumar Kaushai, kes ütleb: «Homme võivad inimesed hakata nõudma luba loomadega seksimiseks.»
Homoseksuaalsus oli Indias keelatud alates 1860. aastast, mil selle keelasid Briti kolonisaatorid. Karistuseks homoseksuaalse seksi harrastamise eest võis saada kuni 10 aastat vangistust.


Allikas: The Daily Telegraph

Mida arvad Sina, kas homoseksuaalsus on ravitav jooga või mõne muu nipiga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles