Psüühilise häirega ameeriklanna sõi lapse aju ära

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio politsei uurimas imiku mõrvapaika
San Antonio politsei uurimas imiku mõrvapaika Foto: AP / Scanpix

USAs Texase osariigis San Antonios arreteeris politsei naise, kes tappis oma lapse ja sõi tema aju ära.

Pereliikmed kuulsid psüühilise häire all kannatanud Otty Sanchezit hüüdmas, et ta tappis lapse ja ta tahab surra,  kirjutab foxnews.com.

«Naise sõnul käskis ta peas olnud hääl laps tappa. Ta psüühilise tervisega ei ole kõik korras, ta kuuleb hääli,» selgitas politsei pressiesindaja Joe Rios.

Naine läks oma elukaaslasest ja lapse isast hiljuti lahku ning elas koos oma ema ja õega. Mõlemad naised aitasid 30. juunil sündinud lapse eest hoolitseda.

Otty Sanchezi ema leidis oma tütart hoidmas süles ilma peata last. Ka oli naine söönud lapse aju ja muid organeid.

Imiku tapmise ajal olid kodus ka Sanchezi õde ja tema kaks last vanuses viis ja seitse eluaastat, kuid keegi neist kannatada ei saanud.

San Antonio politseijuhi William McManuse sõnul oli see juhtum väga julm ja võigas. Osa lapse kehaosi ja organeid on kadunud, kaasa arvatud ka need, mis Sanchez väidetavalt ära sõi.

Otty Sanchezi tädi Gloria Sanchez sõnas, et ta sugulane on mitmeid kordi olnud psühhiaatriahaiglas ravil. Kuid perekond ei osanud arvata, et naise psüühilised probleemid nii tõsised on.

«Otty ei oleks iialgi oma last tappa tahtnud. Ta tegi seda haigushoo ajal,» lausus tädi.

33-aastasele Otty Sanchezile esitati süüdistus mõrvas ja ta pandi uurimise ajaks psühhiaatriahaiglasse ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles