Klassi-Laurile meeldivad hoopis poisid?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja kodupidu jaanuaris 2008
Lauri Pedaja kodupidu jaanuaris 2008 Foto: Erakogu

Hiljuti sahistati kuluaarides, et 

Klassi-Lauri

ja

Superstaari-Keitu

on paar. Lauri Pedaja ja Keit Triisa soojast «sõprusest» kirjutas artikli ka SLÕleht.

Elu24 toimetusega võttis aga ühendust Lauri sõber ja teatas, et kuulujutt ei vasta tõele. Nimelt meeldivat filmis «Klass» paha poisina kuulsust kogunud Laurile palju rohkem poiste kui tüdrukute seltskond.

«See, et superstaari saates sõpradele soenguid tegemas käiv Lauri kurameeriks saatest esimesena väljakukkunud Keituga, on puhas reklaamitrikk,» arvab üks Lauri tuttav.

Oma sõnade kinnituseks on sõbrapoisil ette näidata ühel hiljutisel korteripeol tehtud fotod hullavatest poistest, kellest üks ka Klassi-Lauri.

«Kui lugesin artiklit Lauri ja Keitu vahel lahvatanud romansist, siis ei suutnud ma oma silmi uskuda. Oleme Lauriga tihti koos pidutsenud ning tean täpselt, millist seltskonda ta tegelikult naudib. Selle tõestuseks ka juuresolevad pildid ühelt jaanuarikuiselt korteripeolt.»

«Piltidel peab ju mingi tõepõhi all olema sellele jutule, mis internetis ringi liigub, et Lauri on poistelembene? Kas just homo, aga järsku bi?»

«Heteromehed ju naljalt teisi poisse suudlema ei kipu!? Ei oska seda ise täpsemalt kommenteerida, pildid räägivad iseenda eest,» arutleb Lauri tuttav.

Elu24 uuris ka Laurilt, mis värk selle asjaga siis on, mis piltidel näha?

«Mina sellist olukorda küll ei mäleta. See jutt kuulub samasse kategooriasse nagu minu ja Keitu lugu, et kui saad inimesega hästi läbi, siis on p****s,» on Lauri veidike pahane.

«Kui ma ütleksin praegu, et Saagim on mulle kaks korda helistanud, siis leiduks kindlasti keegi, kes kohe Õhtulehele helistaks ja ütleks, et neil midagi susiseb.»

Aga, kes see tüüp on, kellega pildil suudled?
Kas see tüüp, kes on kole kui kelder? Selle võtsime lihtsalt Siimuga mõneks ajaks enda juurde üürile.

Miks?
Mina ja minu lapsepõlvesõber Siim üürisime kolmetoalist korterit ja meie juures elas veel üks tšikk, kes järsku jalga laskis. Siis võtsimegi kähku selle kuti koos oma kusevärvi kassiga.

Ja nüüd elategi rõõmsalt kolmekesi koos?
Ei, see kutt lasi ka jalga. Meiega on raske koos elada. Oleme nagu sead!

Poistel on siis hetkel üks tuba üürile anda. Kes soovib, võib proovida!

Kiika pildigaleriid!

 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles