«Kariibi mere piraatide» neljas osa tuleb tagasihoidlikum

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus»
Kaader filmist «Kariibi mere piraadid: maailma lõpus» Foto: AP / Scanpix
Disney filmistuudios töötav Oren Aviv, kes juhib «Kariibi mere piraatide» neljanda osa tegemist, ütles, et film saab eelmistest osadest tagasihoidlikum olema.

Eepiliste eriefektide asemel soovib Aviv rõhku panna karakteritele, kirjutab Digitalspy.

«Oluline on lugu paika saada ja minu jaoks on tähtis tagasi tõmbuda, kuna enam suuremaks me minna ei saa,» rääkis ta.

«Filmid muutusid aina suuremaks ja suuremaks ja väga keerukaks ning loomulikult olid nad väga mitmetel tasanditel rahuldustpakkuvad, aga ma tahan kogu asja otsast alustada ja viia filmi tagasi oma põhisisu, põhiolemuse, lihtsalt karakterite juurde,» selgitas Aviv.

Ta lisas, et ilmselt algavad võtted järgmisel kevadel ja kinodesse peaks armastatud filmisarja neljas osa jõudma 2011. aastal.

«Filmime «Piraatide» neljanda osa järgmise aasta aprillis ja mais,» ütles Aviv. Ta lisas, et loodetavasti saab neljandast filmist järjekordse triloogia esimene osa.

Eeldatavasti jätkab kapten Sparrow rollis Johnny Depp, kuid Orlando Bloom ja Keira Knightley pole oma osalemist veel kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles