«Jääaeg 3» on kolme nädalaga teeninud üle üheksa miljoni krooni

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Jääaeg 3" plakat.
"Jääaeg 3" plakat. Foto: Repro

Koguperekomöödia «Jääaeg 3» on linastumise kolmandaks nädalaks kogunud rohkem vaatajaid, kui üksi teine film Eestis ja teeninud üle üheksa miljoni.

Sel nädalal sai filmist juba kõigi aegade edukaim linateos siinmail, olles kogunud selle ajaga piletitulu ligi 9,5 miljonit krooni ning tuues rõõmu 130 897 kinokülastajale.

Kassatulu poolest möödus «Jääaeg 3» peadpööritava kiirusega kodumaisest suurfilmist «Nimed marmortahvlil», mis hoidis Eesti kinode suurima kassahiti tiitlit enda käes alates aastast 2002. Eraldi äramärkimist vaimuka ja hoogsa koguperefilmi edus väärib 3D-formaadi osakaal, mis moodustab kõnealusest rekordtulemusest tervelt 62 protsenti.

Forum Cinemas, mis «Jääaega» näitab, on Soome ja Baltikumi suurim kinodekett, millel on neljas riigis 26 kino, kokku 160 saaliga. Eestis kuuluvad Forum Cinemas ketti «Coca-Cola Plaza» ja «Kosmos» Tallinnas, «Ekraan» Tartus ning «Astri» Narvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles