Reikop ja Välba valiti taas parimateks saatejuhtideks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavused parimad saatejuhid Marko Reikop ja Anu Välba eelmise aasta Nädala auhindade jagamisel,
kus Välba võitis parima naissaatejuhi tiitli, ent Reikop jäi kolmandaks..
Tänavused parimad saatejuhid Marko Reikop ja Anu Välba eelmise aasta Nädala auhindade jagamisel, kus Välba võitis parima naissaatejuhi tiitli, ent Reikop jäi kolmandaks.. Foto: Marina Puškar.

Ajakirja Nädal lugejalemmikute valimisel pälvis tänavu parima meessaatejuhi tiitli Marko Reikop. Vahur Kersna aga tabelisse ei pääsenudki. Parimaks naissaatejuhiks valiti Anu Välba.

Sel hooajal eelkõige ETV jutusaatest «Paar» tuntud Reikopile järgnesid ETV kolleeg Mihkel Kärmas «Pealtnägijast» ja TV 3 «Kes tahab saada miljonäriks?» saatejuht Hannes Võrno.
Tele- ja raadiolemmikute valimist vedava ajakirja Nädal peatoimetaja Einar Ellermaa sõnul seitse aastat järjest parimaks tunnistatud Kersna tänavu tabelisse ei pääsenudki, sest tal jäi haiguse tõttu telehooaeg vahele.

Parimaks naissaatejuhiks valisid vaatajad Reikopi kaassaatejuhi Anu Välba, teiseks tuli ETV saatest «Meie» tuntud Maire Aunaste ja kolmandaks Tuuli Roosma, kelle saade «Saladused» oli hääletamise lõppedes Kanal 2 eetris olnud pelgalt neli korda.

Vaatamata sellele, et Kersna sel hooajal «Pealtnägijat» ei juhtinud, pälvis saade taas parima telesaate tiitli. Teiseks hääletati Kanal 2 «Ärapanija», kolmandaks ETV «Laululahing». Ellermaa ütles, et vaatajad on uued saated, nagu Roosma «Saladused» või tabeli esikolmikusse tõusnud «Laululahingu», kiiresti omaks võtnud ja need on osutunud üllatavalt populaarseks. Just praegu eetris olevaid saateid mäletatakse ka paremini. «Sügisel eetris olnu kogub hääli küll, aga mitte nii palju, et esikümnesse jõuda.»

Nii jäid edetabelist välja näiteks «Tantsud tähtedega» ja «Maamees otsib naist». «Nagu öeldakse, mis silmist see südamest,» nentis Ellermaa muigega. Tänavu valiti teist korda ka parimad uudisteedastajad. Teles võidutses Margus Saar ETVst, raadios Rain Kelk Sky Plusist.
Tänavu anti välja ka auhind «Panuse eest Eesti rahvuste ühise kodutunde loomisse», mille sai Raadio 4 ajakirjanik Ivan Makarov, kes on oma tööga tutvustanud Eesti vene kogukonda eestlastele ja eesti kogukonda venelastele.

Nädala küsitlusele vastas 2734 inimest ning auhindu jagati juba üheksandat korda.

Rahva raadio- ja telelemmikud

Parim uudisteedastaja raadios
1. Rain Kelk
2. Meelis Kompus
3. Kerli Dello

Parim naisraadiohääl
1. Pille Minev
2. Heidy Purga
3. Helgi Erilaid

Parim meesraadiohääl
1. Alari Kivisaar
2. Allan Roosileht
3. Owe Petersell

Parim raadiosaade
1. Sky + hommikuprogramm
2. Star FMi hommikuprogramm
3. Vikerraadio «Kuula rändajat»

Parim Eesti seriaalinäitleja
1. Ivo Uukkivi
2. Marko Matvere
3. Mirtel Pohla

Parim uudisteedastaja televisioonis
1. Margus Saar
2. Olaf Suuder
3. Monika Tamla

Parim naissaatejuht televisioonis
1. Anu Välba
2. Maire Aunaste
3. Tuuli Roosma

Parim meessaatejuht televisioonis
1. Marko Reikop
2. Mihkel Kärmas
3. Hannes Võrno

Parim telesaade
1. «Pealtnägija»
2. «Ärapanija»
3. «Laululahing»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles