Vanilla Ninja ihkab rokkida Lõuna-Ameerikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja
Vanilla Ninja Foto: Laura Kallasvee

Masu lõppedes ihkavad esimese ja ainsa Eesti bändina maailmas laineid löönud ninja-tüdrukud pillid taas häälde lüüa ja eksootilise Ladina-Ameerika lavad alistada.


«Pärast seda, kui 2008. aastal Tšiilis rahvusvahelise «Vina Del Mar» lauluvõistluse kinni panime ja parima artisti auhinna koju tõime, oli kogu Ladina-Ameerika meedia meist suures vaimustuses,» kiidab Katrin Siska Õhtulehele. Kontserdituuri käima lükkamiseks peab aga ootama, kuni majandusolukord paraneb, sest ka teisel pool ookeani valitseb praegu masu.

«Praegu võtsime lihtsalt natuke aja maha, sest oleme bändina tegutsenud juba seitse aastat ja alustades olime kõik verinoored,» lisab Piret Järvis. Hetkel on Katrin Tallinna Linnavalitsuses referent, Lenna Kuurmaa tuuritab teiste muusikutega mööda Eesti kontserdilavasid ja Piret võtab lihtsalt vabalt ning puhkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles