Cheryl Cole loobus «American Idoli» kohtuniku kohast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: WENN.com

Briti lauljatar Cheryl Cole loobus väidetavalt 6 miljoni dollari ehk enam kui 65 miljoni krooni suurusest pakkumisest, et astuda talendiotsingusaate «American Idol» endisest kohtunikust Paula Abdulist tühjaks jäänud kohale.

Ansambli Girls Aloud staar sai Briti telelemmik pärast seda, kui ta võttis Briti talendisaates «The X Factor» möödunud aastal üle Sharon Osbourne´i koha ning väidetavalt pakkus Simon Cowell 26-aastasele Cowellile nüüd saates USA versioonis kohta enda kõrval, vahendab WENN.

Kuid hetkel Los Angeleses viibiv Cole otsustas pakkumise tagasi lükata, sest ta soovib koos oma jalgpalliässast abikaasa Ashley Cole´iga Suurbritanniasse jääda.

«See tähendaks, et ta peaks Suurbritanniast lahkuma. Ta ei jätaks Ashley´t siia maha. Ta on USAs, et töötada oma uue albumi kallal ja ta tahab vaid muusikale keskenduda,» ütles lauljatari sõber Briti ajalehele Daily Express.

Abduli tulevik «American Idoli» kohtunikuna sattus küsimärgi alla pärast seda, kui ta mänedžer David Sonenberg möödunud nädalal ajalehele Los Angelese Times teatas, et pole kuigi tõenäoline, et Abdul ka 2010. aastal saatesarjas osaleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles