Vaiko Eplik: olen juba nii suur mees küll, et natuke napsu võtta

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik
Vaiko Eplik Foto: Pm

Vaiko Eplik esitleb oma sünnipäeval, 1. augustil Tallinnas Von Krahli teatris ja nädal aega hiljem Tartus Genklubis oma neljandat sooloplaati, mille nimi lihtsalt «Neljas», ilma Eliidita. Eliidil tuleb aasta lõpupoole omaette improvisatsiooniplaat.


Plaadi ilmumist peab Vaiko piisavaks sünnipäevakingiks: «Ei oskagi nagu öelda, mis võiks olla suur sünnipäevasoov. Kui saaks vaid rohkem maal olla ja et suvi ei lõpeks kunagi ära.»

«Sünnipäevajook võiks olla Becherovka (38-kraadine tšehhi taimenaps) roosa toonikuga.» Pea kaheksa aastat täielikku karskust pidanud Eplik lisab: «Olen juba nii suur mees küll, et võin juba napsi ka võtta väikselt. Juba on nii palju mõistust peas, et võib endale lubada paar drinki.»

Varem on Vaiko ühes intervjuus väitnud: «Eestis on asi lihtne, siin kõik muusikud lihtsalt joovad end surnuks 50. sünnipäevaks!» Mullu, enne «Eliit 3. Kosmoseodüsseia» ilmumist ka suitsetamisest loobunud muusik muigab: «Sellega on ka nii nagu on,» ja jätab detailid täpsustamata.

Muusikalise maitse uuelt helikandjalt saab kõrva

siit

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles