Eilne RaudSaller läks täispangale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Hendrik Sal-Saller
Mihkel Raud ja Hendrik Sal-Saller Foto: «Raudsalleri» pressifoto

Pühapäeval Tabasalu looduspargis toimunud esimene kolmest lisakontserdist «RaudSaller» täitis vaatamata rajule vihmale ja äikesele publikuga terve pangapealsele spetsiaalselt ehitatud istetribüüni.

Selle aasta märtsis toimunud Mihkel Raua ja Hendrik Sal-Salleri ülimenukaks osutunud kontsert-jututuurile otsustati anda lisa publiku tungival nõudmisel.

«Kahjuks jäid paljud sõbrad ja tuttavad märtsikuus ukse taha, kuna kohad olid välja müüdud ja piletid otsas. Kuna me ei olnud lisakontsertidega kevadel arvestanud, suutsime ühiseid vabu aegu leida alles nüüd juulis,» räägib Sal-Saller ning lisab, et need 3 õhtut jäävad sellises koosseisus ja sellise kavaga viimasteks.

«Mängime pungi ja hardrock'i klassikat, mida me kunagi koos kuulanud ja mänginud oleme. Samuti lugusid nii Smilersilt, Generator M-ilt, Golemilt, Ba-Bachilt kui ka Mr. Lawrence'ilt. Räägime lugudest - sellest, kuidas nad sündisid ja mis nendega seostub. Muidugi ka sellest, mis pähe tuleb ja tundub, et peab räägitud saama,» lubab Mihkel Raud.

Viimane võimalus unikaalset kooslust ja elamust nautida on täna ja homme.

**Koht ja aeg:


-- Tabasalu looduspark


-- Esmaspäev, 20.juuli kell 21.00


-- Teisipäev, 21 juuli kell 21.00


 


**»RaudSaller» koosseis:


-- Hendrik Sal-Saller – vokaal, kitarr


-- Mihkel Raud – vokaal, kitarr


-- Mihkel Mälgand – bass, kontrabass


-- Tarvi Kull – klahvpillid


-- Kaspar Kalluste – trummid


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles