Koolitüdruk püüdis endast suurema kala

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merihunt
Merihunt Foto: Wikipedia.org

Briti koolitüdruk püüdis Hispaanias Ebro jõest endast suurema kala.

11-aastane Jessica Wanstall oli koos isaga karpkalu püüdmas, kui ta õnge otsa jäi kahe ja poole meetrine säga, kirjutab The Sun.

Kala siples nii tugevalt, et lapse isa Mark Wanstall pidi sekkuma. Kulus 20 minutit, enne kui isal õnnestus merihunt kaldale vinnata.

Suur kala kaalus 87 kilogrammi.

Tüdruku sõnul ei saanud ta enne kala suurusest aru, kui nägi hiljem temast ja kalast tehtud fotosid.

Jessica kinnitusel on ta varem ainult väikseid kalu kätte saanud. Nüüdne rekordkala on 13 korda suurem kui ta varasem rekordkala, mille kaal oli ainult 6,7 kilogrammi.

Ka õnnestus Jessical kalapüügis lüüa oma 13-aastast venda Spencerit, sest tema kala kaalus venna omast 67 kilogrammi rohkem.  Tüdruk tegi ära ka oma isale, kellel oma 40 aasta pikkuse harrastuskalamehe karjääri jooksul nii suurt kala püüda ei ole õnnestunud.

«Jessica on siiani püüdnud väikseid kalu. Kuid seekord õnnestus tal lausa Loch Nessi koletis tabada. Kõik, kes seda kala nägid, ahmisid imestusest õhku. Olen oma tütre üle väga uhke,» lausus isa.

Jessica sai nüüd Euroopas magedast veest suurima kala püüdnud lapse tiitli.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles