Grillimiskahvli pähe saanud kutsikas jäi ellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillimiskahvli pähe saanud kutsikas jäi ellu
Grillimiskahvli pähe saanud kutsikas jäi ellu Foto: Margus Ansu

USAs Kentuckys jäi ellu kutsikas, kelle peas oli kaks päeva grillimiskahvel.

12 nädala vanune chihuahua Smokey oli Wagerite perekonna grillipeol, kui talle kahvel pähe kukkus, kirjutab news.com.au.

Ehmunud koer jooksis metsa enne, kui ta omanik Hughie Wagers reageerida suutis.

Wagers leidis koera kaks päeva hiljem ja viis ta Cumberland Valley loomakliinikusse.

Loomaarst Keaton Smith oli grillimiskahvliga looma nähes üllatunud.

«Tegime röntgenpildi, et näha, kus kahvel täpselt asub. See oli otse silma taga ja otsapidi ajus. Koeral oli see monstrum juba kaks päeva peas olnud ja ma ei teadnud, mis juhtub, kui ma selle välja võtan. Arvasin, et tema ellujäämisšansid olid üsna nigelad,» selgitas veterinaar.

Smith jätkas, et operatsioon ei võtnud kaua aega. Ta ajas looma pea pealt karvad maha ja  tõmbas toiduvalmistamise abivahendi välja.

Smokey on juba peaaegu paranenud, kui välja arvata see, et ta ei suuda paremat silma ja silmalaugu veel korralikult liigutada.

«Silmanärvid said kannatada ja nende taastumine võtab veel aega. Kuid arvan, et Smokey paraneb täielikult, tegelikult on see väike ime,» nentis loomaarst.

Fotot vaata

siit.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles